Kozármislenyi rangadóval zárják a szezont a pécsi piros-feketék

2019.05.30.

Vasárnap a baranyai rivális Kozármisleny FC otthonában lépnek pályára a Vas László vezette piros-feketék az NB III Közép-csoport 30. fordulójában.

Egyetlen forduló maradt már csak hátra a 2018/2019-es NB III-as szezonból. A döntő fontosságú kérdések eldőltek a Közép-csoportban, megvan a bajnok, nyártól a Szeged-Grosics Akadémia szerepelhet az NB II-ben, illetve a kiesők is biztossá váltak, így a Hódmezővásárhelyi FC, a Paksi FC II., valamint a Makó FC csúszott vissza a megye I-es bajnokságba.

A végső helyezések szempontjából viszont még bőven tartogat izgalmakat az utolsó forduló. A PMFC múlt vasárnapi, hazai szezonzáróján ugyan kikapott, előtte viszont nyolc meccsét is veretlenül zárta. A jelenleg a 38 ponttal a tabella 8. helyén álló pécsiek a csupán három pont hátránnyal a 12. pozícióban tanyázó Kozármisleny FC otthonában zárják az idei bajnokságot.

A baranyai rangadó június 2-án, vasárnap 17:30-kor kezdődik a Kozármisleny Stadionban. A mecsekaljai csapatot a szomszédos gárda otthonába elkísérő drukkereket a sportcsarnok felőli, kapu mögötti vendégszektorba várják a szervezők. A belépő 800 forint, míg a hölgyeknek ingyenes a meccs megtekintése. Jegyvásárlásra kizárólag a helyszíni pénztárban lesz lehetőség.

 

NB III Közép-csoport, 30. forduló

2019. június 2., vasárnap, 17:30

Kozármisleny FC – PMFC

Kozármisleny Stadion

 

Forrás: pmfc.hu

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!