A pécsi főátvilágító, Bodnár Imre is indul az ellenzéki előválasztáson

2021.07.27.

Mellár Tamás és Nemes Balázsnál lesz az ellenfele a Baranya 1-es körzetben.

 

Egy rövid videóban jelentette be közösségi oldalán Bodnár Imre ügyvéd, hogy elindul az előválasztáson – Mellár Tamás ellen, pontosabban annak helyéért a Baranya 1-es körzetben.

Mint mondta, elhatározását nem csak az ország legismertebb vőlegényének bátorsága inspirálta, hanem nagyon büszke a pécsi átvilágításokra is. Szerinte ezt – mármint azt, ahogyan Pécsett átvilágított – országos szinten is használni kellene.

“Garantálom, hogy amit Pécsett elértünk, azt országos szinten is megvalósítjuk”

– ígérte, hozzátéve, hogy neki van energiája és elképzelése is, hogyan kellene ezt csinálni. Mint mondta, szerinte ugyanis “a pécsi elszámoltatás módszere, terjedelme és eredményei országos szinten is kiemelkedőek”.



 

Facebook videó itt!

 

A PécsAktuál erről ezt írja:

Érdekes, annak ellenére gondolja így, hogy egyelőre nem sok kézzelfogható eredménye van ezeknek az átvilágításoknak, “elszámoltatásoknak”, a nyilvánosság pedig végképp szinte semmit nem tudhat ezekről, csak sajtónyilatkozatok szintjén találkozhatott a közönség ezekkel az információkkal. Egyetlen hatóság sem kezdeményezett vádemelést eddig egyetlen egy ügyben sem; igaz az ügyvéd reménykedik abban, hogy ilyenre sor kerül majd.

 

Egyelőre úgy néz ki, mintha tényleg komolyan belekóstolna a politikába Bodnár immár felválltan és hivatalosan is, nem csak a háttérből.

 

Mindez jelentheti azt is, hogy Bodnár abban a körzetben indul, ahol Mellár Tamás, és Nemes Balázs is. akik között komoly verseny van jelenleg is a 2022-es országgyűlési választáson való elindulás ellenzéki jogáért.

forrás: PécsAktuál

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!