A pécsi Márton Gábor meggyógyult és ott lehet az MTK kispadján

2021.11.27.

A Kisvárda elleni meccs érdekessége volt, hogy az újonnan kinevezett vezetőedző, Márton Gábor nem tudott ott lenni az első mérkőzésén a koronavírus miatt, így szombaton, a Kisvárda elleni, idegenbeli találkozón ül le először az MTK kispadjára.

Márton azóta már negatív tesztekkel rendelkezik, így megkezdhette a személyes munkát új állomáshelyén.

Nincsen túl jó passzban az MTK, amit jelez, hogy a kék-fehérek már a 11. helyre csúsztak vissza a tabellán. A kék-fehérek 7 fordulóval ezelőtt, a Mezőkövesd ellen győztek otthon, a legutóbbi fordulóban Kispesten kaptak ki 3-0-ra úgy, hogy egy félidőt emberhátrányban játszottak. Azt viszont tudni kell, hogy Haraszti Zsolt 45. percben történt kiállításáig sem mutatott semmi különöset.

Egy másik pécsi edző is tagja az MTK-nak.

Az MTK azt is bejelentette igen szűkszavúan, hogy Takács Lajos is csatlakozott Márton Gábor szakmai stábjához.

Ez egyébként nem először fordul elő, amikor legutóbb a Mol Fehérvár FC-nél is ez történt tavaly augusztus 14-én, akkor a Vidi honlapja az alábbiakat írta Takácsról:

„1968. április 4-én Pécsen született. Edzői pályafutását játékos-edzőként kezdte az akkor a megye II-ben szereplő Pogány csapatánál, mellyel egészen az NB III-ig menetelt. Ezt követően az NB I-es PMFC csapatánál pályaedzőként dolgozott, majd Kozármislenyben az utánpótlásban vállalt szerepet. Márton Gábor kérésére később Kozármislenyben csatlakozott a felnőtt csapat szakmai stábjához, az elmúlt években pedig rendszeresen együtt dolgozott a két szakember.”

forrás: nb1.hu

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!