Az ország legnagyobb majálisát rendezi meg a Mi Hazánk a Bikás parkban

2024.04.11.

Magyarország legnagyobb majálisát hagyományosan a Mi Hazánk Mozgalom szervezi meg a fővárosban, ismét a Bikás parkban (a játszótér és a tó között) május 1-jén (szerda) 9-20 óráig.

A hazánk legtöbb ingyenes gyerekprogramját felvonultató családi napon ingyenes koncertek és előadások mellett anyák napja közeledtével a gyermekeknek ajándékkészítési foglalkozások is lesznek folyamatosan – tájékoztatott a rendezvény főszervezője, Novák Előd, alább a részletek.

Ingyenes gyerekprogramok: ugrálóvárak, akadálypálya, kisvonat, héliumos lufi (az első kétszáz gyereknek), lufihajtogató bohóc, csillámtetoválás, kézműveskedés (tűzzománcozás, gyertyamártás és papírmerítés), íjászat gyermekeknek, jurtaállítás, vesszőkosaras körhinta és más fajátékok, tűzoltókocsi, gyermekek motoroztatása (Mi Hazánk Motorosai), búvár próbamerülés (az Újbuda Búvárklub jóvoltából, fürdőruhát és törölközőt kell vigyenek az érdeklődők), állatsimogatás, pónilovaglás ingyen.

09:00: Reggeli: az első kétszáz érdeklődőt szalonnás rántottával várják a Mi Hazánk országgyűlési képviselői. Beszélgessen velük a terített asztaloknál!

10:00: Buborék együttes gyerekkoncertje

11:00: Galambos Fecó bűvészmester illuzinonista bemutatója

12:00: Fekete István Szabadegyetem: dr. Borvendég Zsuzsanna történész, dr. Csath Magdolna közgazdász professzor, Szakács Árpád újságíró

13:00: Toroczkai László frakcióvezetőt Kisberk Szabolcs kérdezi

14:00: Középkori páncélos hadi bemutató (Börzsöny Nehézgyalogság)

15:00: Omega Testamentum

16:30: Romer

18:00: Nemzeti Hang

 

 

Egész nap kirakodóvásár, kézművesek, meleg ételek, hideg italok, a hangulatról Varga Mihály bugaci betyár dudás is gondoskodik. (Árusok jelentkezhetnek a rendezveny@mihazank.hu címen.)

Toborzó sátorral lesz jelen a Mi Hazánk Mozgalom, a Mi Hazánk Ifjai, a Pajtárs Mozgalom, a Magyar Önvédelmi Mozgalom és a HVIM. Baba-mama sátorban szoptatási és pelenkázási lehetőség. A rendezvényt esőben is megtartjuk.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!