Bemutatta baranyai képviselőjelöltjeit a Jobbik - videó

2017.03.31.

Ugyan egyelőre csak kettőt, a baranyai 2. választókerületben (Pécs-Kelet, Komló) Gyimesi Gábor, a 3-asban (Mohács körzete) Szőcs Norbert száll harcba az országgyűlési képviselői helyért. - Pécsi Napilap -

Mindketten voltak már országgyűlési képviselőjelöltek, úgyhogy rutinnal fel vannak vértezve, Gyimesi jelenleg Pécsett, míg Szőcs a megyei önkormányzatban képviselő.

Szőcs Norbert az európai béruniót emelte ki, valamint programjában az egészségügy és az oktatás problémái mellett egy Hosszúhetény-Véménd-Mohács kerékpárutat említett. Felhívta a figyelmet arra, hogy jelen formájában fenntarthatatlan a közmunkaprogram, valamint kitért arra is, hogy a baranyai települések még nem jutottak hozzá a tavalyi pályázaton elnyert pénzeikhez.

Gyimesi Gábor a baranyai elvándorlásra helyezte a fő hangsúlyt, és hozzátette, nyolc év baloldali károkozás után egy fojtó, korrupt légkör uralkodik az országban. A kiút ebből szerinte a Jobbik 2018-as győzelme, és a gazdaság fejlesztése, a munkalehetőségek megteremtése lehet. Ennek egyik motorjának a Jobbik lakásépítési programját látja.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!