Börze és Családi Nap a Pécsimamival

2017.03.03.

Minden a gyermekes családokról szól március 12-én 15.00 és 18.00 óra között a Széchenyi Gimnázium Tornacsarnokában (Pécs, Koller u. 5.).

A Pécsimami tavaszi baba- és gyerekholmi börzével, valamint színes gyerekprogramokkal várja az érdeklődőket új, tágas, akadálymentes helyszínen.

A gyerekeket ingyenes Mosolyország játszóház szórakoztatja: lesz légvár, trambulin, óriás építőkocka, arcfestés, csillámtetoválás és lufitekerés is.

Elektromos dobot, gitárt, szintetizátort és DJ pultot próbálhatnak ki kicsik és nagyok, de hangzavartól nem kell tartani: a saját „játékát” mindenki fülhallgatón keresztül hallgatja.

A családi kasszába kerülő forintokat jelenthet a helyszínen igénybe vehető, ingyenes tanácsadások széles köre: a kismama TB-, CSOK- és adótanácsadás mellett a Kormányhivatal Családtámogatási Osztálya és a Magyar Államkincstár munkatársaitól, valamint a Területi Szociális Központok ügyintézőjétől is lehet majd kérdezni.

Családbarát szervezetek is bemutatkoznak: a látogatók egy "szívecske" átadásával támogathatják azokat, akik szerintük megérdemlik a "Pécsi Családbarát Szolgáltató" címet.

A belépés és a programok ingyenesek, vasárnap délután a környéken a parkolásért sem kell fizetni.

Bővebb információ a pecsimami.hu weboldalon található. (http://pecsimami.hu/helyi-hirek/borze-es-csaladi-nap-pecsimamival-szechenyi-tornacsarnokaban)

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!