Budapesten kapott ki a Pécsi MFC

2021.11.22.

A sok hiányzóval felálló PMFC két gólját is érvénytelenítette Antal Péter a labdarúgó NB II. 16. fordulójában, s így egy kései találat miatt vereséget szenvedett a III. kerületi TVE ellen.

Egy végig nagyon kiegyenlített találkozót vesztett el a koronavírus és sérülések által megtizedelt PMFC a III. kerület ellen. A piros-feketét kezdték aktívabban, s Marques-Airosa előtt már a 6. percben ott volt a lehetőség, hogy vezetést szerezzen csapatának, de egy ütemet késett a lövéssel. Igaz, Tihanyihoz pattant a visszaérő védőről a labda, de a csatár az oldalhálóba vágta a labdát.

Épp ennyi idő telt el a következő nagy lehetőségig, azt viszont a vendégek vezetették. Borvető centerezését viszont Sili elől tisztázta a jól záró Pécs.

Bő fél óra elteltével ismét Marques-Airosa és Tihanyi volt a főszereplő. Nyolc méterről talált előbbi a kapuba, viszont a lesen helyezkedő társ lábai között, így érvénytelenítette a találatot a játékvezető.

A szünet előtt több veszélyes kontrát is vezetett a Kerület, de mégis a pécsi szurkolók örülhettek volna az 53. percben. Egy szögletet követően Bíró csúsztatott a vendég kapuba, de lökést látott Antal Péter, s így újabb találattól fosztotta meg a hazaiakat.

Ezt követően lendületet kapott a vendég alakulat, de mindig volt egy hősies pécsi közbeavatkozás, ami megfosztotta őket a góltól. Egészen a 84. percig tartott ez a helyzet, akkor viszont egy cserét követően gyors jobb oldali támadást vezetett az óbudai csapat, aminek a végén estében a kapuba tudta kanalazni a labdát borvető, aki ezzel meg is nyerte csapatának a találkozót. Pedig a pécsiek a találatot követően is mindent elkövettek az egyenlítésért, Bírónak is volt még egy ígéretes fejese, amit Balázs József hárított.

forrás: bama.hu

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!