Döntetlent játszott a Pécsi MFC és a Szeged-Csanád

2021.11.25.

Az utolsó három mérkőzését megnyerte a Szeged, így bizakodva várta a találkozót, ahol a tabella 10. helyén álló Pécs látogatott a Szent Gellért Fórumba. Hiába játszott azonban fölényben az Akadémia, pontosztozkodás lett a vége.

Már az első félidőben kialakult a végeredmény: Pécsi MFC –Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–1 (1–1)

 

Labdarúgó NB II, 17. forduló

Pécsi MFC –Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–1 (1–1)

Szeged, Szent Gellért Fórum

Vezette: Derdák Marcell (Király Krisztián, Kardos József és Csonka Bence)

Szeged: Molnár F. – Ódor, Temesvári, Pejovic, Kővári – Simon Á., Kovács M. – Gajdos (Dobos, 75.), Horváth K., Kóródi (Gréczi, 61.) – Haruna (Germán, 61.).

Vezetőedző: Dragan Vukmir

Pécsi MFC: Helesfay – Svedjuk, Dávid Z., Preklet, Katona L. – Tölgyesi, Kővesdi – Hegedűs M. (Varga, 84.), Marques-Airosa (Tihany, 67.), Bíró B. (Szabó, 79.) – Adamcsek

Vezetőedző: Vas László

Sárgalap: Kővári (42.), Kóródi (47), Ódor (65.) illetve Dávid (16.), Kövesdi (18.), Katona (45+1.)

Gólszerző: Horváth (27.), illetve Bíró (32.)

 

A 27. percben a Szeged szerezte meg a vezetést, Horváth verte meg a balszélen az emberét, majd kisodródott szögből tüzelt laposan a kapu bal alsó sarkába. (1-0)

 

Nem sokáig kellett várni a vendégek egyenlítő góljára, a 32. percben veszélyes kontrát vezetett a jobb oldalon a vendégcsapat, a beadás Bíró fejelt közvetlen közelről a kapuba. (1-1)

 

Összességében veszélyesebb volt a Szeged a mérkőzés legnagyobb részében, de ezt nem sikerült győzelemre váltania, így a Pécs egy pontot haza tudott vinni a Tisza-partról.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!