Életük első versenyén indultak a pécsi bringások - videó

2017.03.16.

A Team Pista-Bike pécsi klub országúti kerékpárban indul versenyeken, és nemrég Kozármislenyben találtak utánpótlásbázisra. A néhány hónapja kerekező gyerekek március 15-én életük első versenyén vehettek részt.

Bár természetesen ez leginkább a tapasztalatszerzést szolgálta, hiszen a kicsik eddig leginkább teremben, vagy sík terepen edzettek, a Tamásiba meghirdetett versenyen viszont egy másfél kilométeres gyilkos emelkedő állt előttük, így is derekasan helyt álltak, valamennyien teljesíteni tudták a távot, ráadásul az U11-esek között Varga Gábor elsőként ért célba.

A Team Pista-Bike természetesen rendelkezik rutinos felnőtt versenyzőkkel is, ők 16 kilométert kerekeztek, és eredménysoruk tapasztalatuknak köszönhetően már jóval fényesebb. Az amatőr 19-29 éves férfiak között Nász Valentin első, míg Telek István András második helyen futott be, az amatőr 30-39 évesek kategóriáját Horváth Zoltán nyerte Vörös Gergely előtt, az amatőr 50-59 évesek között pedig Kardos Tibor végzett a harmadik helyen.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!