Endolift - műtét nélküli testkezelés, arckezelés

2024.10.10.

Az Endolift az Eufoton lézergyártó innovatív megoldása, egy olyan orvosi eljárás, amely kollagénstimuláló és bőrfeszesítő hatással bír, miközben tartós és természetes hatást biztosít. A lézerenergia direkten stimulálja a bőr alatti kötőszövetet!

Ez az eljárás egy speciálisan kialakított vékony, egyszer használatos, mikro optikai, steril szálat használ, amelyet a bőr alá vezetnek, így juttatva a lézer energiáját a megfelelő rétegbe a bőr felszíni sérülése nélkül.

Az Endolift számos területen alkalmazható: legyen szó megereszkedett alsó szemhéjról, az arc, nyak és toka területeiről, narancsbőr kezelésről vagy fenék feszesítésről, számos területen képes helytállni precíz beállítási lehetőségeinek kihasználásával.

Milyen hatás érhető el az Endolift segítségével?

Az Endoliftet az arcon alkalmazva hatékony lehet a középarc emelése, az állkapocs feletti terület megfeszítése vagy az állkapocs vonalának definiálása, a nyak bőrének feszesítése. A bőr feszesítése, olyan ráncok kezelése, mint a mély nasolabialis ráncok (az orr szélétől az ajkak sarkáig terjedő vonalak) vagy a marionet (a szájzugtól az állig terjedő vonalak), de akár a túlzott töltőanyagok és a töltőanyagok által okozott aszimmetriák kijavítására is megoldást nyújthat az eljárás.

Testkezelések esetében az Endoliftet a helyi zsírlerakódások megszűntetésére, a bőr

feszesítésére, a striák és narancsbőr kezelésére alkalmazzák.

Az Endolift előnyei

Az Endolift egyik legnagyobb előnye, hogy bár önmagában is hatékony, tartós eredményt ér el szinte bármely eddigi kezeléssel kombinálva, így remek lehetőséget nyújt azok számára, akik műtét nélküli kezelési lehetőségeket keresnek, vagy akár műtétet, zsírleszívást követő feszesítésre vágynak.

Egy minimál invazív, vagyis műtét nélküli eljárás, hegek és felépülési idő nélkül, de nem helyettesíti a jelentős megereszkedés esetében a plasztikai sebészeti beavatkozásokat. A kezelőorvosa csupán mikrocsatornákat hoz létre, amelyek fényútként működnek a bőrben, amely hatékonyabban képes továbbítani a lézerenergiát a testben.

Célzott kezelés: a lézerenergia pontosan a laza szövetekhez juttatható, így lehetővé teszi azt, hogy orvosa személyre szabott kezelési terv alapján foglalkozzon kiemelten a problémás részekkel.

A kezelést követően gyors felépülésre lehet számítani, A műtéti eljárásokkal ellentétben az Endolift kezelést követően nem kell hosszú felépülési idővel számolnia. Alapos előkészületek mellett az eljárás biztonságos, mellékhatás kockázata minimális.

A kezelés eredménye már akár a kezelést követően, perceken belül látható, azonban a végleges eredmény 3-4 hónap alatt áll be. A hatása hosszútávon fenn marad, így ismétlésre nem, vagy csak nagyon ritkán van szükség!

A Porta Bella Vita Klinikán az alapos konzultáció mindennek az alapja, így az eljárásokról, az elő és utó kezelésekről is tiszta képet kaphat, miközben személyre szabott kezelési tervben részesítjük Önt.

Ha olyan kezelésekre vágyik, amelyek biztonságosak, tartósak, eredményük pedig pontosan olyan lesz, mint amit elképzelt, akkor a legjobb helyen jár!

A Porta Bella Vita Klinikán nem sablonokban gondolkozunk, egyedi, személyreszabott megoldásokat ajánlunk minden páciensünknek.

A kezelések kiegészítőjeként professzionális arc- és testkezelési termékekért keresse fel webshopunkat!

Szeretettel várjuk a Porta Bella Vita Klinikán!

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!