Ez ám a csomag! 15 kilónyi palacsintával próbált becsekkolni

2017.02.09.

A reptéri dolgozók majd elájultak, szóhoz sem jutottak, amikor egy vendégmunkás 15 kilónyi kínai palacsintával a bőröndjében próbált becsekkolni. Ezt a sztorit figyeljétek!

Az egész reptéri személyzetet meghatotta a középkorú férfi magyarázata: a palacsintákat ugyanis édesanyja készítette neki, aki szeretett volna adni valamit a kínai újév ünnepén, amit haza tud vinni magával.

A kapásról készült felvételek – melyeken látható az egészen elképesztő méretű palacsintatorony – már bejárták a teljes social médiát, érthető módon. Az eset egyébként a Lukou Nemzetközi reptéren történt.

A kínai palacsinták – amelyeket eredetileg sós feltéttel fogyasztanak és nem édessel, mint Európában vagy Amerikában – úgy kerültek elő, hogy mérlegelésnél túl nehéznek bizonyult az utas bőröndje.

A fülön csípett úriember elárulta, hogy a csomagjának tetemes súlya nem csak a palacsintának volt köszönhető – egy másik tradicionális finomságot, üveges savanyított zöldségeket is csomagolt neki anyukája. De cuki.

Az utas szerencséjére a reptéri személyzet nem dobatta kukába a hatalmas adag finomságot, melyet a neten azóta “súlyos anyai szeretetként" aposztrofálnak, ehelyett inkább felengedték a repülőre, hadd vigye magával.

 

Forrás: nosalty.hu

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!