Hogyan oldható meg a valós idejű tranzakciófigyelés?

2023.09.13.

A bankkártyás fizetés a mai vásárlók számára természetes igény, így minden vállalkozásnak érdekében áll, hogy ezt jó minőségben, gördülékenyen lehetővé tegye. Ehhez ma már modern technológiai eszközök és biztonságos online megoldások állnak rendelkezésre.

 

Milyen szolgáltatót érdemes választani?

 

A bankkártya-elfogadási szolgáltatók közül olyan céget érdemes választani, ahol megbízható és modern eszközöket bocsátanak a rendelkezésedre. Ezekkel ugyanis nem fogsz olyan akadályokba ütközni, hogy nem működik a terminál vagy nem ismeri fel a bankkártyát, stb. Amennyiben webáruházat üzemeltetsz, ma már erre is van gördülékeny és megbízható online fizetési megoldás.

 

A BizPay néven ismert BizWorks Kft. a nemzetközi Worldline vállalat minősített, hivatalos partnere, ami garantálja a szolgáltatások jó minőségét. Az általuk kínált asztali és mobil terminál, E-Commerce, Linkpayment és Tap on Mobile szolgáltatások közül a vállalkozásod igényeihez igazodó szolgáltatást érdemes választanod.

Az asztali és mobil terminál egy üzlet vagy üzletlánc, vendéglő, szálláshely esetében ideális, ahol a vásárlók a helyszínen fizetnek, míg az E-Commerce szolgáltatás a webáruházak számára nyújt optimális bankkártya-elfogadást. A Linkpayment szolgáltatás azoknak a vállalatoknak előnyös, akik nem webáruházon keresztül értékesítenek, de szeretnék, ha a vásárlóik egyszerűen tudnának elektronikusan fizetni náluk.

 

A Tap on Mobile szolgáltatás pedig a vevőnél történő értékesítés esetén használható megoldás, ugyanis egy okoseszközre telepített alkalmazás, amit futárcégek, mobilárusok használnak előszeretettel. Bármelyik szolgáltatást választod, mindegyik esetében szinte valós időben tudod megnézni a lebonyolított tranzakciókat. Ezt a MyPortál fiókod fogja lehetővé tenni.

 

Valós idejű tranzakciófigyelés a BizPay-nél

 

A MyPortál szolgáltatás egy felhőalapú platform, amely lehetővé teszi a bankkártyás tranzakciók szinte valós idejű követését akár fizetésről, akár előfoglalásról, akár visszatérítésről van szó. Mivel az adatokhoz bármikor és bárhonnan hozzá lehet férni, nagymértékben megkönnyíti a pénzügyi adatok nyomon követését. Az átláthatóság és pontos elszámolás ugyanis minden vállalkozás esetében fontos ahhoz, hogy hatékonyan menjenek az üzleti folyamatok.

 

A MyPortál további előnyei

 

  • Lehetővé teszi, hogy kimutatásokat készíts, ezáltal gyorsan tudj reagálni bármilyen pénzügyi problémára.
  • Személyre szabott élményt nyújt, hiszen a felhasználói felület és a tartalom testreszabásával minden igénynek meg tud felelni. Beállítható az alkalmazottak szerepének, felelősségének megfelelően, javítva ezáltal a felhasználói élményt.
  • Részletes jelentéseket és elemzéseket biztosít, így értékes betekintést nyerhetsz az üzleti teljesítményedbe.

 

A pénzügyi folyamatok ismerete és átláthatósága fontos a vállalkozásod számára, hiszen ezáltal lehet olyan döntéseket meghozni, amelyek hosszú távon biztosítják a cég fennmaradását és sikerességét.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!