Hogyan válassz társat magadnak?

2023.11.14.

Most lehet, hogy a cím alapján kapásból úgy határozol, hogy nem is olvasod tovább a cikket. Hogy miért? Több oka is lehet. Egyrészt, ha már van párod, miért olvasnál ilyen témában írásokat?

Másrészt a pasik kevésbé vannak rámozdulva ezekre a tanácsadós szösszenetekre. Ám mi mégis azt mondjuk, hogy maradj, hiszen merőben más oldalról közelítjük meg a témát, mint azt elsőre gondolnád.

 

Ma ugyanis egy olyan társ kiválasztási szempontjait vesszük górcső alá, aki mindig, minden körülmények között a hű partnered marad az ágyban, ha jól választasz. Most már biztosan felcsigáztunk, igaz?

 

Nem ciki!

 

Bár korábban valóban nagyon gyatra utánzatok készültek, hiszen akkor még a szexipar az elején járt, mára már igencsak nagyot fordult a kocka. A Szexaruhaz.hu Szexshop élethű, prémiumminőségű guminőin látni fogod, mekkora változás alatt ment át ez a játékszer.

 

Ki ne ismerne otromba tréfákat, amiket a kezdetleges guminők kárára lövöldöztek el pasik egymás között? Ma már ezt nehezebb megtenni, hiszen egyre élethűbb változatokat sikerül a webshopokba küldeni a gyártóknak.

Ebből adódik az is, hogy kényelmesen válogathatsz: bőrszín, testalkat és hajszín alapján is, sőt, ha a nagyobb cicikre vagy esetleg a kerekebb popókra indulsz be, akkor is megtalálod a saját guminődet.

 

Persze nem csupán ez lesz a vásárlás során az egyetlen választási szempont, ezért feltétlenül olvass tovább, ha nem akarsz mellélőni a kiválasztás során.

 

Mire figyelj még oda, amikor guminőt vásárolsz?

 

Többek között a méretre. Mivel igencsak élethűen vannak kidolgozva a vaginák is ezeken a játékokon, ezért érdemes ellenőrizni, megfelelő lesz-e a méret számodra. Ugyanez a kérdés vonatkozik a popsira és a szájra is, hiszen ezeken a guminőkön minden anális és orális álmodat kiélheted, szinte határtalan a lehetőségek száma.

 

Talán az egyik legfontosabb szempont, hogy minőségi alapanyagból készüljön a termék, hiszen a bőröd, sőt, az egyik legérzékenyebb szerved fog vele érintkezni. Ha nem bevizsgált, silány anyagból készül, nem csupán a pénzedet pazaroltad, de akár allergiás reakciót is kiválthat a használata. Mivel a minőség a guminő élettartamát is meghatározza, ezért azt tanácsoljuk, hogy törekedj a minél jobb minőség megvásárlására. Ne feledd, a minőségnek ára van!

 

Ha ezekre odafigyelsz, akkor garantáltan jól fogsz tudni választani!

 

Akár egyedül vagy, akár párban!

 

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy mindkét esetben van létjogosultsága a guminőnek: akkor is, ha szingli vagy, ám akkor is, ha már megtaláltad álmaid nőjét.

 

Szingliként a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb változata a szexnek, ami az egyéjszakás kalandokat is helyettesítheti.

 

Ha azonban párban vagy már, de sok időt töltötök külön, esetleg neked nagyobb az étvágyad, mint a párodé, akkor ez a játékszer ideális megoldás. Sőt, ha maradt benned kielégítetlen vágy, amit nem mondhattál el senkinek, nem próbálhattad ki senkivel, akkor itt az ideje, hogy megoszd és megvalósítsd a Szexaruhaz.hu Szexshop guminőinek egyikével!

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!