Majdnem mindenkit feljelentett! Csengő András a pécsi Volvo-borány másodrendű vádlottja ismét összehívta a sajtó képviselőit

Péterffy Attilát is feljelentette

2021.01.11.

Tavaly októberben az első előkészítő tárgyaláson Csengő András II. rendű vádlott, be sem ment a bíróság épületébe, előtte demonstrált, a magával hozott búvárruhára mutogatva. Most Pécsett tartott sajtótájékoztatót.

Felháborodását fejezte ki az egész eljárással kapcsolatban, szinte minden közreműködő hatóságot túlkapással vádolt és eljárási szabályok megsértését is emlegette, azt hajtogatta, hogy koncepciós per folyik ellene. Sok emberrel szemben indított eljárást, feljelentést.

Ügyvédeket, rendőrőket, ügyészeket is feljelentett, de Péterffy Attilát, Pécs polgármesterét is.

Nem tudjuk, hogy elmegy-e a holnapi előkészítő tárgyalásra, de ma 11 órára a Baranya Megyei Főügyészség épülete elé hívta a sajtó képviselőit.

"Véglegesen tele van a hócipőm a hazugságokkal a hivatali zaklatásokkal, visszaélésekkel" - írta meghívójában.

Pécs Aktuál videója itt

Csengő Andrást elővezethetik a keddi, ismételt előkészítő tárgyalásra, ha a rendőrök nem találják, akkor körözést adnak ki ellene. Ha később sem kerülne elő, az sem fogja hátráltatni a büntetőeljárást, úgy számol, márciusban, áprilisban megkezdődhet a rendes tárgyalás.


Az ügyről itt írtunk

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!