Mi a tökéletes frizura titka?

2024.06.29.

A nők szeretnek adni a külsejükre, szívesen járnak fodrászhoz, kozmetikushoz. Ám nyáron ez kevésbé kivitelezhető, a hajmosás is mindennapos tevékenységgé válik – és nem mindig tudjuk fodrász segítségét kérni a beszárításhoz.

 

Mit lehet ilyen esetben tenni? A legjobb megoldás, ha professzionális hajápoló termékeket szerzünk be otthonra: jók lehetnek például a premiumshop24.hu Dyson hajformázó eszközei. Meg is mutatjuk, melyik mire való, kinek melyik típust érdemes választania!

 

Ami nem hiányozhat: a hajszárító

 

A legfontosabb kellék mind közül az otthoni frizura elkészítéséhez a hajszárító. Enélkül elképzelhetetlen még egy rövid hajú nő számára is a tökéletes megjelenés, nemhogy egy hosszabb hajú nőnek.

 

A Dyson hajszárítók méltán híresek, nagyon gyorsan lehet velük szárazzá varázsolni a hajat, ráadásul több különféle szárítófej is jár melléjük, így mindenki a hajtípusától függően tudja kiválasztani, melyiket használja.

 

A szettben megtaláljuk a koncentrált hajformázót és a diffúzort is, de van még itt lágy fúvófej és Flyaway simító fúvófej is – ez utóbbi képes arra, hogy a rakoncátlan tincseket, babahajat is eltüntesse.

 

A Dyson termékek innovatív technológián alapulnak: itt például a Coanda-hatást használta fel a gyártó: a szerkezet magához vonzza a tincseket, kárt azonban nem tesz bennük. Ugyanezen az elven működnek a márka további termékei is: a hajformázó vagy a hajvasaló. Ezek szintén beszerezhetők a premiumshop24.hu oldalán.

 

Ami sokak álma: hajvasalás gond nélkül

 

A hajvasaló használatát a legtöbb nő azért kerüli, mert a forró lap megégetheti a hajat, így roncsolja a hajat az eszköz, ezáltal az hamar fakóvá, sprőddé, szárazzá válhat. Ezt pedig senki sem szeretné!

 

Ám ahogy fentebb is említettük, a Dyson hajformázó eszközök igen különlegesek, hiszen alacsony hőfokon is a maximumot tudják nyújtani. A hajvasalók 3 fokozatban is működtethetők – 165 °C, 185 °C és 210 °C – a hajtípusnak megfelelően. Az integrált szenzorrendszer percenként 600-szor szabályozza a lapok hőmérsékletét, nem fordulhat elő, hogy a lap túlmelegszik.

 

Különlegességük, hogy akár vezeték nélkül is használhatók feltöltött állapotban: így napközben is elő lehet őket venni, például egy üzleti megbeszélés előtt. Szép doboz is jár a szetthez, utazáskor is magunkkal vihetjük a terméket.

 

A hajformázók

 

Végezetül érdemes még beszerezni otthonra egy Dyson hajformázó készüléket is, amellyel göndör tincsek is könnyedén létrehozhatók. Ez az eszköz főleg hosszú hajú nők számára lesz ideális.

 

Jelenleg újratervezett kiegészítőkkel kaphatók a hajápoló eszközök a fent említett webáruházban: az új formázóhengerek már mindkét irányba göndörítenek és hullámosítanak is. A felpattintható Coanda simító-szárító fej is része a szettnek, ez szintén alkalmas a szálló tincsek eltüntetésére.

 

Aki tehát gyorsan szeretné elkészíteni magának az alkalomhoz illő frizurát, ne késlekedjen, szerezze be őket minél előbb! Mind a hajszárítók, mind a hajvasalók és a hajformázók is nagyon hasznos eszközök az otthoni hajápoláshoz, fodrászkodáshoz.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!