Miért éri meg alumíniumkerítést építeni?

2024.09.26.

Amennyiben úgy gondolod, a hétvége a lazításról, pihenésről kell szóljon, nem pedig a fáradságos kerítésfestésről vagy más ház körüli karbantartási munkákról, alkalmazz korszerű gondozásmentes anyagokat, építs alumíniumkerítést!

Egyre kevesebb szabad időnk van, amit érthetően olyan dolgokkal szeretnénk tölteni, amelyeket élvezünk, amelyek feltöltenek testileg, lelkileg és szellemileg, így a nemszeretem fenntartási és más barkácsmunkákat szívesen kihagyjuk.

 

Azonban ahhoz, hogy ez ne okozzon a későbbiekben problémát, még költségesebb javítást, a megfelelő, alacsony karbantartási igényű alapanyagokra van szükség. Az alumínium kerítés árak pedig nincsenek az egekben, mint azt sokan hiszik.

 

Új kerítés építése előtt vagy a meglévő cseréje esetén fontold meg a gondozásmentes alumínium kerítéselem alkalmazását! Szeretnéd tudni, milyen előnyökkel rendelkezik? Tarts velünk!

 

Ne legyen rá gondod 15-20 évig!

 

A kerti szék kényelméből jólesik végignézni a gyönyörű és hibátlan kerítésen annak tudatában, hogy hosszú évekig semmi dolgunk vele. Ezt egy sokak által favorizált fakerítés esetében csak az első években élvezhetjük, illetve akkor, ha rendszeresen sort kerítünk az utókezelésre, ez azonban nem kis munkával és költséggel jár, így rontja az élményt.

 

Ha pedig még azt is hozzávesszük, hogy nemcsak a látvány és a karbantartás, hanem a stabilitás, a biztonság, a tartósság szempontjából is praktikus egy gondozásmentes kerítés-alapanyag, akkor úgy érezhetjük, minden pénzt megér.

 

A Kerítés Profil által kínált standard, fahatású és zárt alumíniumkerítések nemcsak rendkívül esztétikusak a láthatatlan csavaroknak köszönhetően, hanem hosszú élettartamot garantálnak minimális gondoskodás mellett. Ezek a kerítésrendszerek tökéletesen illenek a modern, minimalista épületekhez.

 

Legyen egyedi kerítésed!

 

A trendek követése mellett is törekszünk az egyediségre, így tartózkodunk az uniformizált megoldásoktól. Az alukerítések esetében nem kell ettől tartani, ugyanis a típusoknak és a többféle variációs lehetőségnek köszönhetően ízlésünkre szabhatjuk őket.

 

Megépíthetjük hagyományos módon, a lécek között réseket hagyva, illetve egymásba illesztett lécekkel zártan, ha a magánszféránk maximális védelme a cél. És választhatjuk faerezet mintás aluléceket, ha a fakerítések látványát szeretnénk viszontlátni.

 

Valamennyi típus többféle árnyalatban áll rendelkezésre, így az épület, a környezet színvilágához igazíthatjuk.

 

Továbbá mi választhatjuk meg a kerítés magasságát, megjelenését, az alumíniumelemek hosszát és elrendezését, rögzíthetjük vízszintesen vagy függőlegesen.

 

Megéri?

 

A rengeteg előny mellett meg kell említeni az egyetlen hátrány is, különösen, hogy az ár egy érzékeny tényező. A más kerítéstípusokhoz viszonyított magas kezdeti költség visszatarthat attól, hogy ezt válaszd, de érdemes a teljes élettartamra vetítve kalkulálni. Esetében nem lesz szükség karbantartásra, így annak a költségével nem kell számolni, mint például a fakerítések esetében.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!