Multifunkcionális zsebkés - A megoldások mestere

2022.05.12.

Ma már mindenhol azt halljuk, hogy legyünk nyitottak, mivel csak ez biztosítja a haladást, csak így alkalmazkodhatunk a rohanó világhoz. Valóban így van, viszont ez nem csak rajtunk múlik. Olyan eszközökkel kell rendelkeznünk, amelyek szintén segítenek nekünk ebben.

 

 

Egyik kedvenc multifunkcionális kellékekünk például a többfunkciós zsebkés, amit szinte bárhová magunkkal vihetünk. A következő cikkben most elhoztunk neked néhány igazán mutatós darabot! Tarts velem te is bátran!

 

Ha zsebkés, akkor csak multifunkcionális!

 

Vannak, akik úgy tartják, hogy ha már kis bicskát szereznek be, akkor csak olyannal elégednek meg, ami mindent IS tud! Tehát nem egy szimpla zsebkés, hanem egy olyan vágóeszköz, amelyhez plusz kellékeket is társítottak. Itt jön képbe ez a “plusz” érzés.

 

Valahol ezt én is meg tudom érteni. Egy bicska ne csak önvédelmi eszköz legyen, hanem nyújtson segítséget valamennyi tevékenység alatt. Természetesen a személyes igényeink is dominálnak a kiválasztási folyamat során.

 

A minőség alapkövetelmény

 

A vágóeszközök esetében nem szabad félvállról venni a minőséget. A silány darabok ugyanis nemcsak a munkánk során bosszantanak majd minket, de életveszélyes is lehet a használatuk! Érdemes egy-egy minőségi termékre beruházni, de ezek legalább hosszú éveken át szolgálnak minket.

 

A legjobb, ha a rozsdamentes acél anyagból készült pengéket preferáljuk, ezek ugyanis az idő múlásával sem kopnak el. A markolatot gyárthatják fából és műanyagból egyaránt, s ebben az esetben a csúszásmentes kialakítás a legfontosabb.

 

Az, hogy milyen típus mellett döntünk, már tényleg rajtunk múlik, de meg kell hagyni, a multifunkcionális változatoknak párja nincsen! A Kések Ollók Webáruház multifunkcionális bicskái között mindenféle eszközt megtalálsz!

 

Multifunkcionalitás a késhasználat során

 

Multifunkcionális. Annyiszor halljuk ezt a szót. De mit is jelent ez a bicskák esetében? Egyetlen eszközzel minden helyzetet megoldhatsz! Ugye jól hangzik?

 

A többfunkciós darabok akár 12 funkciósak is lehetnek. Ezek általában tartalmaznak egy nagy és egy kis késpengét, egy dugóhúzót, egy kis csavarhúzót, egy konzervnyitót és egy üvegnyitót is. A kültéri, beltéri programok alatt egyaránt nyugodtan rábízhatjuk apró problémáinkat ezekre az ezermesterekre.

Ha te is jobban bízol magában a márkában, mint a leírásban, akkor neked a Böker, a Dick, az Albainox vagy a Victorinox darabjai között érdemes keresgélned. Ezen márkák modelljei ugyanis több száz éves múlttal rendelkeznek és rengeteg fejlesztésen estek át.

 

Akár magadnak, akár ajándékba vásárolnál zsebkést, mindig válogass kedvedre a különféle ajánlatok között, és csak az igazán praktikus darabok mellett dönts!

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!