Nagy lezárások lesznek Pécs jelentős részén a Pride miatt

2023.09.19.

A Pécsi Rendőrkapitányság vezetője szerint aznap reggel hat órától a rendezvény befejezéséig járművel történő megállási- és várakozási tilalom lép életbe mintegy negyven pécsi közterületen.Szeptember 23-án rendezik meg pécsi Pride-ot – számolt be a Baranya vármegyei hírportál. A Pécsi Rendőrkapitányság vezetője szerint aznap reggel hat órától a rendezvény befejezéséig járművel történő megállási- és várakozási tilalom lép életbe


mintegy negyven pécsi közterületen.


A rendőrség arra hívta fel a figyelmet, hogy a lezárt területet az ott tartózkodók bármikor elhagyhatják, azokba belépni azonban csak az oda bejelentett lakcímmel rendelkező lakosok, valamint az ott dolgozók és az „alapos indokkal” belépni kívánókon kívül „senki nem léphet be”. A tájékoztató kitért arra is, hogy korlátozás érinti a lezárt területeken lévő üzletekbe, vendéglátó- és szórakozóhelyekre való bejutást is.


A kapitányság beszámolt arról is, hogy aznap déli 12-től délután háromig a járműforgalom elől teljes szélességben lezárják a Tettye utcát, a Barátúr utca és a Tettye tér között. A vonulás ideje alatt fél kettőtől 15 óráig kilenc közterületet zárnak le teljes szélességben a Tettye tér és a Juhász Gyula utca között. Fél kettő és fél négy között pedig ugyanígy járnak majd el további 25 közterületen az Aradi vértanúk útján, az Ágoston téren, a Búza téren, a Nagy Lajos utca teljes szakaszáig.

forrás: mandiner.hu


Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!