Néhány tipp kezdő sportfogadók részére

2020.06.21.

A sportfogadás egy izgalmas időtöltés, különösen, ha egyébként is sportrajongó vagy. Hiszen, ha egyébként is követed mondjuk a Premier liga mérkőzéseit vagy a Grand Slam tenisztornákat, ismered a játékosokat, a játékmeneteket, miért ne fogadnál közben?

Ma Magyarországon is számos online szerencsejáték-oldal érhető el, ahol nem csak labdarúgásra, de számos egyéb sportra fogadhatsz, mint amilyen a kosárlabda, a tenisz, a rögbi, a krikett, a lóverseny és még sok más. Ha egy nagyszerű fogadási oldalt keresnél, kiemelkedő üdvözlő bónusszal, a bet365 bónuszkód remek lehetőséget biztosít. Itt számos sportágat és fogadási lehetőséget találhatsz.

A kezdő sportfogadók talán kissé tanácstalanok ezekkel az oldalakkal kapcsolatban, hiszen nem tudhatják, valóban betartja-e az oldal az ígéretét és kifizeti-e a pénzedet, biztonságban vannak-e személyi és pénzügyi adataid és nem áll-e fenn az átverés esélye.

Annak érdekében, hogy elejét vehesd az ilyen dolgoknak, a mi tanácsunk, hogy csakis olyan oldalon regisztrálj és fizess be pénzt, amely rendelkezik megfelelő engedélyekkel. Európában a Máltai Szerencsejáték Hatóság a legkomolyabb ilyen szabályozó testület, ha az ő logójukat látod az oldal alján, nyugodtan regisztrálhatsz, biztosan szabályozott oldalról van szó.

Néhány hasznos tanács

Az egyik hasznos tanácsunk, hogy soha ne dőlj be az olyan hangzatos címeknek, hirdetéseknek, amelyek tuti tippeket, biztos esélyeket kínálnak. Igazából a sportfogadás is szerencsejáték, ráadásul a meccsek végeredménye nem jelezhető előre, hiszen a csatákat emberek vívják és még az se jelent 100%-os garanciát a sikerre, ha egyik csapat vagy versenyző sokkal jobbnak számít. Meglepetések mindig lehetnek.

Nyilván felteszed a játék megkezdése előtt azt a kérdést is, hogy hogyan tudsz sikeres lenni a fogadásokban. Jogos kérdés, hiszen, nyilván nem azért teszel fel pénzt egy végkifejletre, mert el szeretnéd veszíteni a pénzedet. Egy nagyon fontos dolog, hogy soha ne tekints a sportfogadásra megélhetési lehetőségként. Tekintsd ezt kellemes időtöltésnek, szórakozásnak.

Igaz, hogy léteznek stratégiák, az esetek túlnyomó többségében a papírforma érvényesül, de ez nem jelenti azt, hogy nem kerülsz egy rossz szériába, ahol esetleg a fogadási láz is magával ragadhat és elveszítheted amit addig szereztél.

Ehhez a játékhoz türelemre van szükség. Lehet, hogy hetekig máshogy alakulnak a dolgok, mint ahogy te elvártad, és nem jönnek be a tippjeid, de utána viszont ez változik. Fontos, hogy reális célokat tűzz ki magad elé, tehát ne azt, hogy x éven belül ebből autót vagy adriai nyaralót veszel.

Szintén hasznos tanács, hogy legyél tisztában az adott sport szabályaival, a játékosok formájával, aktuális teljesítményével. Ha így teszel, nagyobb valószínűséggel lehetsz sikereses a tippelésben.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!