Paris Hilton ismét a nagyközönség előtt és még villantott is - KÉPEK!

2017.02.10.

Paris Hilton koronás tiarában aligha volt meglepő látvány, de az már annál inkább, hogy a divatbemutatón egy villantós felsőben mutatta meg a cicijének az alját a kifutón. - Budapesti Napilap -

Emlékszik még valaki azokra az időkre, amikor a Kardashian tesók sehol nem voltak? Volt ilyen? Bizony volt! Akkoriban uralta a bulvárlapokat, a valóságshow-kat Paris Hilton.

A szőke örökösnő, a divattól a popiparig mindenbe belekóstolt és a plasztik világa legalább olyan fertőző volt, mint a Kardashian-lányok Insta-pucsításai. Paris Hilton a közösségi médiával már nem nagyon tudott mit kezdni, követik ugyan 6,5 millióan, de egykori hírnevéhez képest ez semmi. Időről-időre újra felbukkan, most például a New York-i divathéten. Ha még csak az első sorokban látnánk, az aligha volna meglepetés, de a 35 éves szőkeség azonban egyenesen a kifutón lejtett végig a Christian Cowan show-n.

Nehéz elképzelnünk, hogy a régi népszerűségét visszaszerezheti, de azért még mindig ért hozzá, hogy felhívja magára a figyelmet.

WOW
Tiarában.


Forrás: GlamourOnline

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!