Pattintsd össze a teraszburkolatot akár egy hétvége alatt!

2024.06.21.

Semmi sincs veszve, ha csak a nyár kirobbanásakor döbbensz rá, hogy bizony a régi teraszburkolat még egy szezont nem bír ki, és a lehető leghamarabb új és az eddiginél tartósabb burkolatra van szükséged.

 

 

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ha a lakáshoz kapcsolódó erkéllyel, terasszal rendelkezünk, hiszen jó időben napozhatunk, pihenhetünk, étkezhetünk odakint attól függően, hogy mi mindenre van hely. A korszerű megoldásoknak és berendezéseknek köszönhetően igazi oázist varázsolhatunk magunk köré, így ki sem akarunk majd mozdulni.

Ha az utolsó utáni pillanatban döntesz a terasz kialakítása, felújítása mellett, és már nem találsz rá szakembert, a klikkes rendszerű WPC elemek tökéletes megoldást nyújtanak, ugyanis Te magad is könnyen lerakhatod őket! További előnyöket is kínál a klikkes wpc padló terasz burkolat a szokásosan alkalmazott megoldásokkal szemben, cikkünkben ezekről lesz szó, tarts velünk!

 

Miért és mivel burkold a teraszt?

 

Azért alkalmazunk szilárd burkolatokat a ház körül, így a teraszokon is, hogy távol tartsuk a lakástól a különféle szennyeződéseket és a sarat, illetve hogy kényelmünk érdekében sík és egyenletes, stabil felületet biztosítsunk a kerti berendezéseknek.

 

Különféle burkolóanyagok közül választhatunk attól függően, milyen tulajdonságokat tartunk fontosnak, mi az, ami az ízlésünknek, a környezet stílusának megfelel, illetve mennyit tudunk rá szánni. Egyes típusú burkolatok lerakása szakember segítségét igényli, míg vannak olyan megoldások, amelyek házilag is könnyen és gyorsan, ezáltal költséghatékonyan megvalósíthatók. Neked mely szempontok fontosak a választásnál?

 

Stílusos és tartós

 

A környezetbarát, újrahasznosított anyagok felhasználásával készült WPC panelek tökéletes választásnak bizonyulnak, ha a természetes faburkolatokhoz hasonló, esztétikus és tartós burkolatot keresünk az erkélyre, teraszra. Ránézésre a faburkolatok szépségét látjuk visszaköszönni, ugyanakkor a kő- és kerámiaburkolatok tartósságát nyújtják.

 

Nagy előnyük, hogy karbantartást nem igényelnek, nem kell évente újrafesteni, javítani a burkolatot, ami sok munkát, időt és pénzt felemészt az évek során. Ennek ellenére nem fakulnak, vetemednek és szálkásodnak, hosszú évekig, évtizedig megőrzik eredeti szépségüket. Bordázott felületkialakításuk révén csúszásmentesek, így csapadékos időben, medenceparton is biztonsággal használhatók.

 

Rakd le egyszerűen és gyorsan!

 

A klikkes WPC teraszburkolatok a WPC panelekhez hasonló kialakításúak és ugyanolyan kedvező tulajdonságokkal rendelkeznek azzal a plusszal, hogy lerakásuk lényegesen egyszerűbb. Nem igényelnek ugyanis párnafás kialakítást, hanem a stabil felületre ragasztóanyag nélkül, az elemek egymásba pattintásával elhelyezhetők.

 

A rendszerhez tartozó színazonos élzárók és sarokelemek alkalmazásával még esztétikusabbá varázsolhatjuk a megjelenését.

 

Ne várj a következő nyári szezonig, szakember segítsége nélkül újítsd meg Te magad a terasz burkolatát a klikk WPC segítségével!


 

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!