Piknik hangulattal zárja a táncos évadot a pécsi Fordan Táncklub

2021.06.09.

A Pécsi Fordan Táncklub 2020. február óta először vállalkozik arra, hogy nagyobb szabású rendezvényén szerepeltesse sportolóit, versenyzőit és amatőr táncosait.

Bár a pandénia és a kényszerű költözés nagyon megviselte őket, a klub vezetői, edzői és sportolói bíznak abban, hogy ősztől már zavartalan lesz a felkészülés, tudnak majd versenyekre utazni és nem utolsó sorban saját versenyeket, gálákat rendezni.

2021. június 12-én, szombaton 17.00 órakor „Évadzáró Piknik” elnevezésű rendezvényünkkel méltó módon szeretnénk elköszönni az első féléves szezontól és szeretnék bebizonyítani, hogy a nehéz időszakban is lehetett színvonalas produktumokat létrehozni. Ezúttal nem zárt térben, hanem a szabadban, az új Fordan Tánccentrum (Pécs, Indóház tér 2.) előtti füves területen fognak táncolni a fordanos fiatalok.

Az Évadzáró Piknik két részből fog állni, 1 – 1 rész kb. 50 perces lesz. A gálán összesen 140 táncos 26 produkciója fog bemutatkozni. Fellépnek az akrobatikus rock ’n’ roll táncosok minden korosztályban, bemutatkoznak a Fashion Street Dance csoportok, de láthatjuk a klub elitjének számító un. referencia csoportot is, akik Majorlaki Ágnes látványos koreográfiáit fogják előadni. A legifjabbak a manó fashion dance táncosok lesznek, akik nagyrészt az 5 - 6 éves korosztályt képviselik. Az első részt Gassy Girls felnőtt női versenyformációs csapata nyitja, a második rész nyitószáma pedig a legaktívabb és legeredményesebb fashion street dance csapat, az Illusion lesz.

Papp Viktor főrendező elmondta, hogy a színes tánc kavalkádban biztosan mindenki megtalálja a számára legkedvesebb táncműfajt, vagy éppen tánccsoportot. Várhatóan az Évadzáró Piknik komoly közönségsikerre számíthat, hiszen a szülők, hozzátartozók, barátok, ismerősök mellett nagyon sok táncszerető pécsi szimpatizáns is látogatja a Fordanos rendezvényeket.

A fellépés után minden táncos színes emléklapot kap. A műsorszámok a Pécsi Fordan Táncklub kilenc oktatójának, edzőjének és asszisztensének munkáját dicséri. A rendezők ezúttal is számítanak a közönség aktivitására. A Gála ideje alatt szimpátiaszavazásra lesz lehetőség a közönség részéről. Este 7 körül derül ki, hogy ki a nézők kedvenc csoportja, párosa, vagy táncosa. A győztes csapat egy méretes serleggel esz gazdagabb, aminek a kicsinyített mását a helyszínen azonnal megkapják a nyertesek. Mint minden Fordanos rendezvényen, ezúttal is értékes ajándékokat, utazásokat, utalványokat sorsolnak ki a rendezők a lelkes szavazók közt.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!