Siófokon fociznak a pécsiek

2021.04.04.

A 30. forduló mérkőzésére húsvétvasárnap 17:00 órakor kerül sor a Balaton-partiak pályaválasztásával.

 

A válogatott szünet után, húsvétvasárnap folytatódnak a Merkantil Bank Liga küzdelmei. A 30. játéknapon újoncként az NB II-es tabella negyedik helyén álló PMFC a BFC Siófok együtteséhez látogat, a találkozó vasárnap 17.00-kor kezdődik a Siófok Városi Stadionban.

 

A Siófok jelenleg a 16. helyéről várja a folytatást, a Balaton-partiak mérlege 17 vereség, 3 döntetlen, 9 győzelem, 39 rúgott és 48 kapott gól. A siófokiakat tavaly november óta Waltner Róbert irányította, ám a közelmúltban a klub közös megegyezéssel szerződést bontott a trénerrel.

 

A sárga-kékeket jelenleg Mihalecz István sportigazgató készíti fel a hátralévő mérkőzésekre. Az őszi idevágót Hegedűs Márk góljával 1-0-ra nyerte meg a PMFC a Stadion utcában A BFC Siófok – PMFC mérkőzés változatlanul zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de online stream-en követhető lesz!

Vas László:

– Meglepetés számomra a Siófok szereplése, hiszen sokkal jobb játékerőt képviselnek, mint amelyet az eddigi eredményeik mutatnak. Tapasztalt labdarúgók alkotják a keretüket, és azt sem szabad elfelejteni, hogy nemrég edzőváltáson mentek keresztül. A válogatott szünet alatt volt idejük rendezni a soraikat. Nem szabad kiindulni a tabellán elfoglalt helyezésükből, ahogy eddig is, minden csapatból próbálunk a lehető legjobban felkészülni és eredményesen szerepelni a Balaton-partján is – fogalmazott Vas László.

forrás: pmfc.hu

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!