Tárolóhelyre van szükséged a kertben? Válassz kerti tárolót!

2021.04.20.

Tavasszal megkezdődnek a kerti munkák, és egyre többször lehet kiülni a rendezett kertbe egy finom teával, kávéval, vagy sütögetésre hívni a barátokat. A kerti garnitúra, a grillsütő és a kerti szerszámok viszont nagy helyet foglalnak, ezért jó, ha van elegendő helyünk biztonságosan tárolni őket a szezonon kívül.

Ha nincs elég hely a pincében, garázsban, de a tárgyak csak gyűlnek, a megoldás egy jó áron beszerezhető kerti tároló, ami minden kinti eszközt elrejt.

A könnyen telepíthető mobil tárolóházak a legkisebb kertben is igényes tárolási lehetőséget nyújtanak. Van bennük elegendő hely bármilyen, kertben használatos bútornak, szerszámnak, a slagnak és még a gumicsizmának is. Ezeket egyébként sem szívesen tároljuk a lakáson belül.

Kell a hely!

A kert nagysága adott, ezért célszerű minél nagyobb tárolókapacitást a lehető legkisebb helyen megoldani. A fém és polikarbonát anyagú, karbantartásmentes kerti tárolók praktikus beosztásuk révén tökéletesen kihasználnak minden rendelkezésre álló helyet. Számtalan dolgot képesek kis helyen elnyelni, ezért is használják őket szívesen a régi, fából készült fészerek kiváltására, amiken bizony gyorsan meglátszik az idő vasfoga.

A kiváló minőségű fém vázszerkezet időjárásálló, karbantartást és festést nem igényel. Előre kivágott és kifúrt alkotóelemei könnyen összeállíthatóak. A megfelelő szellőzés kialakításával akár termények számára is remek tárolóhelyet jelent, de természetesen egész évben ideális kerékpárok, kerti szerszámok, a fűnyíró vagy a medence vagy trambulin tartozékainak időjárásálló tárolására.

Palram fém kerti tárolók

A több méretben és kivitelben, illetve három alapszínben készülő horganyzott acélszerkezetek ellenállnak a korróziónak. A minőségi acéllemez panelek porszórt bevonattal rendelkeznek, amik évek múltán is megőrzik eredeti kinézetüket, és nem kell napokat a festegetéssel tölteni, mint egy hasonló, fából készült tároló esetén.

A praktikus tolóajtók nem foglalnak értékes tárolóhelyet, így a beltér egészen az ajtóig pakolható, így akár a kerti kiülőnek is van elegendő hely benne.

Polikarbonát tárolók

Ha fém helyett inkább a könnyű, fényáteresztő panelekből álló tárolót választanád, számíthatsz rá, hogy modern külseje illeszkedni fog a kertbe. A műanyag jól kezelhető, szélsőséges időjárási körülmények között sem rozsdásodik vagy deformálódik. A törhetetlen panelek tökéletesen szűrik az UV sugarakat, ellenállnak a hónak és a jégesőnek.

A kis önsúlyú tárolóelemei erős alumínium profilokra szerelve a fémtárolókat meghazudtolóan stabilak. Rögzítése betonkockákra is történhet, így szükség szerint könnyen át lehet helyezni a kert másik végébe.

Ha olcsón beszerezhető kerti tárolót szeretnél, ne keresgélj tovább! A G21 és a Palram masszív és tetszetős tárolókat kínál 10 év korrózióelleni garanciával, melyeket nem kell évente festegetni.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!