Teremts stílust az éttermi, kávéházi teraszokon!

2023.12.06.

A vendéglátóhely, így a teraszai stílusa kiemelkedő jelentőségű lehet a forgalom szempontjából, ugyanis egy jól sikerült design becsábíthat és maradásra bírhat fogyasztó vendégeket, ugyanakkor egy visszatetsző stílus vagy kényelmetlen bútorok elriaszthatják őket.

 

Így amikor a kültér berendezéséről döntesz, alaposan fontold meg, mire van szükséged, milyen vendégkört szeretnél bevonzani! A kialakítás kontraproduktív is lehet, ezért ha jót akarsz magadnak, vegyél végig minden alternatívát! A kültéri bútorok illeszkedhetnek a vendéglátóhely stílusához, ellenkező esetben pedig meg is határozhatják azt. Milyen berendezéseket érdemes választani? Melyik stílushoz mi illik?

 

Életvidám, színes teraszbútorok

 

Szeretnéd, ha vendégeid pozitív benyomásokkal távoznának? Ízletes és minőségi ételekkel és italokkal, profi kiszolgálással, kellemes hangulattal és a Dublino Home kényelmes kerti bútoraival ez garantált.

 

Jó, ha a bútorok tükrözik a vendéglátóhely stílusát, ha összhangban vannak a szolgáltatásokkal, a hangulattal. Amennyiben vidám, laza, olaszos életérzést kínálsz, ajánljuk figyelmedbe az olasz kültéri designbútorokat! Ellenállhatatlan, a mediterrán vidéket idéző élénk színek, magas minőségű, tartós, időjárásálló, a kültéri használatnak megfelelő anyagok jellemzik ezeket a székeket, asztalokat. Dekoratív kialakítás, magas fokú kényelem, kellemes tapintású, jó szellőzést biztosító anyagok gondoskodnak arról, hogy vendégeid ne akarjanak idő előtt távozni.

 

Idézze meg a tengerpartok hangulatát megfelelő bútorokkal!

 

A nyár sokak számára jelenti a mediterrán vidékeket, tengerpartokat, és a nagy melegben szívesen fogyasztjuk ezen vidékek hűsítőit, könnyed ételeit. És ha mindez az eredeti atmoszférát felidéző berendezésekkel, designnal párosul, nyert ügyed van, bizonyára sokan választják majd az éttermedet.

 

Azoknak, akik csak egy italra térnek be hozzád, illetve azok számára, akik az asztalukra várakozva meginnának egy pohár italt, alakíts ki tetszetős és kényelmes bárpultot székekkel! A minőségből itt se adj alább, hiszen gyakorlatilag ez az előszoba, ahonnan kedvezőtlen tapasztalatok esetén akár vissza is fordulhatnak a vendégek.

 

A kevesebb több

 

Napjainkban leginkább a letisztult, modern stílus a nyerő, és ez a vendéglátóhelyek kialakításában is visszaköszön. Sokan keresik az átlátható, egyszerűségükben nagyszerű, divatos, vonzó helyeket. Figyelj arra, hogy az egyszerűség magas minőséggel társuljon mind az ételek szintjén, mind pedig a hely kialakításában.

 

Nincs helye a felesleges díszítéseknek, a stílushoz tökéletesen megfelelnek a csupasz betonfelületek, amelyeket fehér vagy világos teraszbútorokkal ellensúlyozhatunk, dobhatunk fel. Letisztult vonalvezetésű, szögletes formájú, de kényelmes kültéri asztalokat és székeket válassz!

 

Bármelyik stílus mellett is teszed le a voksodat, az ételek, a hangulat és a berendezés hármasának összhangja lebegjen a szemed előtt, a vendégek is értékelni fogják, és a siker nem marad el.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!