Tökéletes meglepetés szivarosoknak és pipásoknak?

2021.07.29.

Ajándékot venni nagyon nehéz általánosságban is, hát még akkor, ha szerettünk szivarozik vagy pipázik! Vannak olyan eszközök, amelyeket minden áron el kell felejteni, mert a dohányosok maguknak szeretik őket kiválasztani, ám sok olyan is van, amelynek mindig örülnek.

Legyen szó karácsonyi, szülinapi vagy búcsúajándékról, nem hagyjuk cserben! A következőkben mindent megtudhat arról, hogy mire vágynak a szivarosok és pipások!

 

Az ajándékszett varázslata segíthet!

 

Az ajándékszettekkel az a helyzet, hogy éppen annyi előnyük van, mint amennyi hátrányuk. Ha semmit nem tud a szivarokról és pipákról, akkor nagy az esély arra, hogy az ajándékszettek között könnyebben talál majd valami különlegeset, ám ne adja fel azonnal, mint azt már említettük, be fogjuk avatni a kiegészítők titkaiba!

A szettek akkor segíthetnek, ha szerette még a kezdők sorait gyarapítja. Esetükben ugyanis egy tapasztalt weboldal vagy bolt által összeállított szett hasznos meglepetés.

 

Ajándékszettet szerencsére nem csupán előre összekészítve szerezhet be. Hogyan állítsa össze az ideális ajándékszettet?

 

Ajándékszettet így tehet össze szivaros szerettének, kollégájának

 

Szivarosok esetében érdemes egy ínyencséget is a meglepetés középpontjába helyezni. Ez lehet például egy finom üveg bor vagy épp valami töményebb: brandy, whiskey vagy rum. Ehhez aztán a szivaroshoz illő kiegészítőket kell betenni a csomagba.

 

Tudni kell a szivarosokról, hogy sok olyan dolog van, amire háklisak. Ilyen például maga a dohány, amit szívnak. Nem szabad előre megvenni nekik, hacsak nem magunk is egyek vagyunk a szivarosok közül, és ismerjük szerettünk ízlését.

 

Mind közül szivargyújtót a legkönnyebb kiválasztani különösebb tudás nélkül. Ez azért van, mert ezekből, ha megbízható oldalon nézelődik, szerettét ismerve tud választani hozzá illőt. Fiatalabbakhoz a színes darabok, míg az idősebbekhez a fémgyújtók illenek. Utóbbiakat akár gravíroztatni is lehet, ezzel még különlegesebbé téve az ajándékot.

 

Szivarvágóra nem érdemes gondolni, ennek ugyanis a szivaros kezébe kell illenie, a füstölgés szempontjából igencsak fontos kiegészítő.

 

Ajándékszett pipásoknak?

 

Egy pipás esetében - ahogyan azt fentebb is említettük már - sem szabad dohányt venni. Ez az, amely mindenkinek a magánügye, milyen aromára vágyik. A pipások számára a legjobb, ha egy különleges pipát választ! Érdemes érdekes mintázatú vagy akár festett darabot választani számukra, olyat, amilyenre maguktól nem gondoltak volna.

 

Természetesen a pipásoknak is lehet egy üveg alkoholt mellékelni! Ha egy tűzgyújtó eszközt is szeretne hozzátenni a pipához, mi azt ajánljuk, hogy pipagyufát válasszon! Nagyon kevés pipás gyújtja a dohányát öngyújtóval.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!