Továbbra is elképesztően sok szálláslehetőség van Siófokon

2021.04.26.

A tavasz közeledtével egyre többet tudunk majd kint lenni a szabad levegőn, és ez az évszak sokaknak meghozza a kedvét utazáshoz is! Ne csak külföldi nyaralásban gondolkodjunk,különösen akkor, ha vízpart közelében szeretnénk lenni.

A homokos tengerparti lazulás egész biztos sokak álma, de akkor sem kell kétségbe esni, ha a piszkos anyagiak, esteleg a koronavírus szólna idén közbe az ilyen terveinkbe. Kishazánkban is több olyan vízpart közeli település van, ahol a kicsik és nagyok is aktívan eltudják majd tölteni az időt! A magyar tengerként emlegetett Balaton például nem csak a hazai vendégeket vonzza, de sok külföldi turistát is átcsábít a határon!

Melyik részét érdemes választani a Balatonnak? Bizony ez sokszor dilemmát okozhat az embernek! Sokak kedvence a „város, amely soha nem alszik”, vagyis Siófok, ami valljuk be, nem véletlen. Azoknak célszerű ide szervezniük a pihenésüket, akik nem pusztán arra vágynak, hogy aranybarnára süttessük magukat a vízpart mellett, de szeretnék aktívabban is eltölteni az idejüket. A nyár fővárosa bizony remek koncerteket, kimagasló gasztronómiai élményeket, pezsgő bulikat és sok látnivalót kínál bármelyik évszakban! A közvetlenül a vízpartnál található vitorlás kikötő például teli találat lesz a vitorlázás szerelmeseinek. Azoknak, akik szeretnek a természetben sétálni, mindenképpen érdemes felkeresniük a Jókai parkot a városban.

A Balaton déli partján található siófoki Plázs homokos partja olyan érzést kelthet a strandolókban, mintha valamelyik tengerpartra csöppentek volna. A város főterén elhelyezkedő 45 méter magas Víztorony szintén olyan helyszín, amit feltélen fel kell venniük a látnivalóik listájára az ide látogatóknak, hiszen egész elképesztő látványban lehet részük balatoni vidékről azoknak, aki felmerészkednek ide. Miután eldöntöttük, hogy ebben az évben az úticélunk Siófok lesz, már csak egy fontos dolog marad hátra, ez pedig nem más, mint a tökéletes szállás felkutatása. Erre célszerű mindig nagy hangsúlyt fektetni, hiszen nagyban befolyásolhatja a hely, ahol álomra hajtjuk a fejünket az egész nyaralásunkat!

Akár a híres víztorony mellett is le lehet foglalni egy siófoki apartmant. A linkre kattintva egy egyszerűen kezelhető szálláskereső oldalt fogsz találni, ahol mindössze csak annyit kell megadnod, hogy Siófoktól hány kiléteres körzetben keresel szállást, hányan utaztok, és mikor, ezek után pedig csak ki kell választanod a számodra legideálisabb helyet. Könnyen le tudod szűkíteni a lehetőségeket akkor, ha valamilyen extra elvárásod lenne a szállással kapcsoltban például a felszereltséget illetően, vagy a fizetési módok tekintetében. Az itt található korábbi vendégek értékelései pedig hidd el, megfogják könnyíteni a döntésed! Ez az a városa a Balatonnak, ahol minden korosztály meg fogja találni a neki való programot, legyen szó bármelyik évszakról!

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!