Valentin napi horoszkóp, február 14.

2017.02.14.

Valentin napon se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek! - Pécsi Napilap -

 

NAPI HOROSZKÓP február 14.

 

KOS (március 21-április 20)

 

Egy számodra közelálló személy kellemes meglepetést okoz neked, ami teljesen felvillanyoz és megváltoztatja a reggel érzett egykedvűséged. Hálás vagy érte, hogy a sűrű rengetegben épp akkor érkezik valaki, aki megragadja a kezed, amikor egyáltalán nem számítasz rá. Igyekezz úgy tekinteni erre a jelre, hogy ez most segít neked átvészelni a nehéz napod és tartsa benned a lelket, mert nem mindenki áll majd ilyen nagyvonalúan hozzád. Ne engedd azonban, hogy a negatív energiák vegyék át feletted az uralmat, hisz valaki azért dolgozott, hogy boldog legyél, az pedig mindent felülír!

 

BIKA (április 21-május 21)

 

Elég gyorsan sodródsz az árral, hatalmas sebességgel mész előre, ami kissé megrémít, hisz attól félsz, váratlan helyzetben nem lesz elég rövid a reakcióidőd ahhoz, hogy adekvátan tudj majd reagálni. Nem élhetsz azonban örökös félelemben, higgy magadban, hogy van benned annyi tudás, tapasztalat és talpraesettség, hogy nem okoz gondot felismerni azt, amikor letérsz az útról és ennek köszönhetően másféle irányt vesznek a történések. Kezdd el félelem helyett élvezni a szituációt és gyönyörködj a tájban ahelyett, hogy folyamatosan az jár a fejedben, hogy tengeribeteg vagy! Ha kicsit levetkőzöd a görcsöd, meglátod, hogy nagyon jól lehet szórakozni és új élményeket gyűjteni!

 

IKREK (május 22-június 21)

 

Úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy lezárj egy régi, fájó emléket a múltadból és végre nyithass az új, pozitív élmények felé. Hosszú ideje őrlődtél már, szinte felemésztett az, hogy egyfajta szerepet játszva, álarcot húzva boldognak mutattad magad, nehogy mások észrevegyék rajtad azt, hogy a mosolyod mögött mi az, amivel valójában küzdesz. Neked is nagy megnyugvás lesz az, hogy nem bélyegzi meg a hangulatod és az általános közérzeted az, hogy nem tudsz valamit lezárni, amit már régen le kellett volna, épp ezért most légy erős, bátor és határozott, állj a sarkadra és egyszer, s mindenkorra tegyél pontot a dolog végére. Levontad a megfelelő konzekvenciát, egy tapasztalattal gazdagabb lettél, itt az idő tehát, hogy újra a boldogságod keresd, hisz mint ahogy mindenki másnak, neked is alanyi jogon jár!

 

RÁK (június 22-július 22)

 

Olyasfajta lehetőséget kínálnak fel neked, amelyet az első pillanatban el sem mersz hinni, hisz ezzel egyszer, s mindenkorra véget érhet a bizonytalan lét számodra, mindenféle szempontból. Mivel ez a „tizenkilencre lapot” tipikus esete, így pontosan tudod azt is, hogy elég nagy a kockázata, hogy esetleg mindent el is veszíthetsz egyetlen másodperc alatt. Mivel azonban pontosan tisztában vagy a céljaiddal, ne hagyd, hogy a félelem megingasson, hisz most be kell látnod, hogy ha nem szeretnél életed végéig bizonytalanságban élni, kénytelen vagy kockáztatni.

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

 

Hosszú idő után először tölt el az elégedettség érzése azokkal a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban, amelyeken régóta, már-már kissé hitevesztetten dolgozol és ez rendkívüli elégedettséggel tölt el. Ne hagyd most, hogy kicsússzon minden a kezeid közül, figyelj oda arra, ami még képlékeny és ne lankadjon a koncentrációd azzal kapcsolatosan sem, amiről azt gondolod, már csak át kell lépni vele a célvonalat. Ne feledd, bármikor jöhet olyasfajta, váratlan fordulat, amely mindent megváltoztathat! Ne engedd ki az irányítást a kezedből, mert csakis így lesz lehetőséged arra, hogy learasd a babérokat!

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

 

Teljes mellbedobással dolgozol valamiért, ami különösen fontos számodra, eddig azonban nem nagyon láttad eredményét, sőt, a legnagyobb csalódottságodra úgy érzed, inkább hátrafelé haladsz, mintsem előre, a cél felé. Nem érdemes ezen bosszankodnod, érdemes belátnod, hogy nem tehetsz jelen pillanatban többet az ügy előremeneteléért, egyszerűen fogadd el, hogy időnként a sorsod sokkal erősebb nálad. Pontosan tudja, hogy ott kell tartanod, ahol most vagy, Te pedig akármennyire is tolod két kézzel előre a dolgokat, mindig ellenállásba fogsz ütközni. Lassíts le, ne görcsölj semmit, csak tedd a dolgod továbbra is alázattal és szorgalommal, meglátod, jönni fog az eredmény is! Légy kitartó!

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

 

Néhány méter választ el attól, hogy végre elérd és kezedben tarthasd azt, amiért olyan hosszú ideje dolgozol, már-már a zsebedben érzed a sikert, emiatt hajlamos vagy lazábban venni az utolsó métereket. Most kell azonban résen lenned, hisz az utolsó pillanatban is adódhat váratlan fordulat, amely azonnali, gyors és hatékony beavatkozást igényel, épp ezért járj nyitott szemmel, ne lassíts, hidd el, hogy sokkal nyugodtabban fújhatod ki magad, ha már átszakítottad a célszalagot és a győzelmet ünnepelheted! Szedd össze minden erődet és kapcsolj sebességre, hogy mihamarabb elérd és a kezedben foghasd azt, amire annyira vágysz! Ha pontot tettél a dolog végére, ünnepeld méltóképp a sikered!

 

SKORPIÓ (október 24-november 22)

 

Nagy izgalommal nézel a mai nap elé, hisz a szürke, monoton hétköznapok után ma végre olyan programod adódik, ahol kiengedheted a fáradt gőzt és nem kell a kötelezettségeiddel foglalkoznod. Időnként neked is szükséged van arra, hogy feltöltődj, hisz nem élhetsz non-stop fekete-fehér életet, néha kell valami, ami megszínesíti a mindennapokat. Használd ki az alkalmat, mert ma valószínűleg maradandó élményben lehet részed! Hidd el, a tennivalók holnap is ott lesznek, a feladatokat ugyanúgy el kell majd végezned, nem mindegy azonban, hogy egyfajta lendület van a mozdulataidban, vagy úgy vonszolod magad előre, hogy azt rossz nézni is. Sokkal hatékonyabban fog menni minden a mai napon, hisz van egyfajta motiváció előtted. Hajrá!

 

NYILAS (november 23-december 21)

 

Szerencsés embernek mondhatod magad, mert rengeteg támogatód akad, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra kiemelt fontosságú. Hálás vagy érte, de mindennek ellenére pontosan tudod, hogy ezen az úton neked kell végigmenned, nem helyettesíthetsz be senkit, hisz Te leszel az, aki a végén learathatja a babérokat és rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhat. Bátran merj előremenni felszegett fejjel, hisz nemes célért fáradozol annyit, amelyet ha elérsz, méltán lehetsz büszke magadra! Csak így tovább! Menj, hisz sokan szurkolnak neked!

 

BAK (december 22-január 20)

 

Nem vagy a változtatások híve, általában azt is ezerszer végiggondolod, hogy apró dolgokon változtass, vagy jobban szeretsz a régi, megszokott komfortzónádban vesztegelni. Be kell azonban látnod, vannak olyan helyzetek az Életben, amikor szükségessé válik az, hogy kilépj, hogy lezárj és új lehetőségek után nézz. Ne félj, úgyis érezni fogod, meddig kell, vagy meddig tudsz elmenni, a szakadék nem jön csak úgy váratlanul, amibe belezuhansz és mindennek vége. Látni fogod, mikor kell megállnod, hol kell esetleg visszafordulnod és mit kell tenned annak érdekében, hogy ne sérülj. A félelem csak megbénít és elveszi tőled azt annak a lehetőségét, hogy időben cselekedj!

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

 

Mostanában egyre több furcsaság történik körülötted, amivel egyszerűen nem tudsz mit kezdeni, azt gondolod, hogy feje tetejére állt a Világ. Ha feleszméltél azonban, érdemes kihasználod az alkalmat és úgy beépíteni ezeket a dolgokat az életedbe, hogy abszolút hasznosak lehessenek számodra. Rendelkezel már ugyanis annyi kreativitással, hogy ne jelenthessen gondot az, hogy okosan használd fel és a magad malmára hajtsd a vizet. Ki tudja, meddig lesz még alkalmad erre, épp ezért ne késlekedj, cselekedj és hozz létre valamit, ami egyedülálló és páratlan! A többieknek az álluk is le fog esni tőled!

 

HALAK (február 20-március 20)

 

Ugyan elégedett vagy a jelenlegi életeddel, mások mégis igyekeznek a szemedre vetni, hogy nem ott kellene tartanod, ahol éppen most ballagsz. Ne foglalkozz azzal, ki mit mond, mert ha úgy élnéd a mindennapjaid, ahogy az emberek elvárják, valószínűleg futhatnál az eredmény után. Ne az legyen mérvadó, hogy azok a kívülálló személyek, akik nem hordják a cipőd, de még csak fel sem próbálták, elégedettek-e a teljesítményeddel. Honnan tudhatnák ugyanis, hogy mennyi energiát fektettél már bele és mennyi áldozatot hoztál már érte?! Amíg nem éltek hasonló életet, nincs is miről beszélnetek! Hadd mondják a magukét, neked érdemben egyáltalán nem kell foglalkoznod velük!

 

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!