A Mi Hazánk Mozgalom 2024. május 11-én buszokat indít a WHO elleni demonstrációra Budapestre

2024.05.09.

A Mi Hazánk Mozgalom 2024. május 11-én buszokat indít a WHO elleni demonstrációra Budapestre. Kezdés: 15 óra. Program: vonulás a Külügyminisztériumtól az Egészségügyi Államtitkárságig.

A Mi Hazánk Mozgalom 2024. május 11-én buszokat indít a WHO elleni demonstrációra Budapestre. Kezdés: 15 óra. Program: vonulás a Külügyminisztériumtól az Egészségügyi Államtitkárságig.

Aki busszal szeretne jönni velünk, kérjük, jelentkezzen a mihazank.hu/busz oldalon, ha még nem tette! Ha megtelt a busz, több jelentkezőt nem tudunk fogadni.

Forrásaink korlátozottak, most összesen 5 buszt tudunk biztosítani, amelyek az alábbi 5 útvonalon mennek. Sajnos, számos útvonalon lehetett volna még buszt indítani, amire most nincs lehetőségünk. Kérjük, válassza az Önhöz legközelebb eső felszállóhelyet, illetve telekocsik szervezésére is biztatunk mindenkit, amiket, 4-5 fő esetén elviselhető költséggel meg lehet szervezni.

A fenti felületen (mihazank.hu/busz) történő jelentkezés után automatikus válaszemailben mindenki megkapja a pontos, összes lehetséges felszállási helyet és időpontot az egyes útvonalakon. Egyéb részletekért, kérjük, keressék a buszfelelősöket! A rendezvény után a buszok természetesen indulnak vissza ugyanezeken az útvonalakon.

Tájékoztatásul az útvonalak:

Útvonal 1. Salgótarján-Balassagyarmat-Vác

Buszfelelős: Egyedi Norbert egyedinorbert@gmail.com

Útvonal 2. Kazincbarcika-Miskolc-Eger-Hatvan

Buszfelelős: Szajlai János szajlai.janos@mihazank.hu

Útvonal 3. Szeged-Kecskemét-Cegléd

Buszfelelős: Tombácz Krisztina tombaczkriszti@gmail.com

Útvonal 4. Pécs-Szekszárd

Buszfelelős: Varga Tamás varga.tamas05@gmail.com

Útvonal 5. Sopron-Győr-Tatabánya

Buszfelelős: Pisák István ipisak73@gmail.com

Kérjük, bármilyen kérdés, probléma esetén az illetékes buszfelelőst keresse!

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!