Bemutatkozik a Mi Hazánk jelöltje a meszesi és fehérhegyi választókerületben

2024.04.23.

Tisztelt Választópolgárok! Polecsák Erik vagyok, a Mi Hazánk Mozgalom képviselőjelöltje Pécs 2. választókerületében. 23 éves vagyok, Pécsett születtem, jelenleg is itt élek. A vendéglátásban dolgozom.

Választókerületem magába foglalja Meszest, Fehérhegyet, a Hősök tere környékét és az Árpádtetőt is. Évekig a Komlói úton laktam, emiatt programom fő pontja a közbiztonság javítása. Sajnos tapasztaljuk, hogy a rendőrség nem lép fel elég határozottan a bűnözéssel szemben. Ezen csak egy mi hazánkos kormány tudna változtatni, azonban önkormányzati hatáskörben is fel lehet lendíteni a polgárőrség munkáját vagy akár más települések mintájára városőrséget is létre lehetne hozni.

Fiatal családosként fontosnak tartom, hogy Pécs családbarát város legyen. Az önkormányzat kezében számos lakás van, amit most gyakran olyanoknak adnak bérbe, akik a közösségi normákat képtelenek betartani. A közgyűlésbe kerülve a Mi Hazánk Mozgalom megakadályozná a renitens személyek lakáshoz jutását, ezzel sokkal több valóban rászoruló család kaphatna kedvezményes bérlakást.

Még egy dolog szükséges Pécsre: minél több munkahely. Az előző városvezetések nem fordítottak elég energiát a befektetők ide csábítására, ez egy mi hazánkos vezetés esetén viszont változni fog.

Állítsuk meg a kivándorlást és a városrész leépülését! Ha egyetért, szavazzon a Mi Hazánk Mozgalom pécsi jelöltjeire, a 2. választókerületben rám.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!