Fényes siker a Made in Pécs-díj átadóján

2017.01.10.

A Made in Pécs városmagazin minden évben összegzést készít az esztendőről, és több kategóriában Made in Pécs-díjra jelöl értékes és fontos helyi kezdeményezéseket.

https://madeinpecs.hu/lokal/made-in-pecs-dij-2016-%E2%80%93-az-ev-esemenye_2016

Január 6-án, a Made in Pécs-díj átadóján a labdarúgó-Európa-bajnokság tematikája mentén összeállított, frappáns műsor keretében hirdették ki a nyerteseket. „Az év eseménye” kategóriában a szerkesztőség által alkotott öttagú zsűri választása azért esett a Zsolnay Fényfesztiválra, mert rendkívül sikeres, előremutató városi rendezvénynek tartják.

- Véleményünk szerint a Zsolnay Fényfesztivál lehet Pécs országos érdeklődésre is számot tartó fesztiválja – nyilatkozta Papp András főszerkesztő.

A Zsolnay Fényfesztiválon 2016. július 1-3. között több tízezren élvezték, ahogy fénybe borult Pécs belvárosa. Az ország első fényfesztiválján a látványos fényfestések és a Székesegyházra komponált nemzetközi mapping verseny mellett 150 ingyenes programon vehettek részt a látogatók.

https://youtu.be/a0MopeQZM4g

- Rendkívül hálásak vagyunk, amiért a zsűri úgy ítélte meg, hogy ez volt az elmúlt év legjelentősebb pécsi eseménye. Ígérjük, 2017-ben sem fog csalódást okozni a Zsolnay Fényfesztivál, amire szeretettel várunk mindenkit június 30. és július 2. között – mondta el Vincze Balázs, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ügyvezetője.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!