Kedden kezdődik az NKA Universitas Pécs – Vasas Akadémia párharc az 5. helyért

2024.04.30.

Kedden elrajtol az NKA Universitas Pécs és a Vasas Akadémia csatája az 5. helyért. Nézzük, hogy miként vélekedtek a vezetőedzők az egyik fél második sikeréig tartó párharcának első felvonása előtt.


NKA Universitas Pécs – Vasas Akadémia – 18:00 – Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia

Jovan Gorec (vezetőedző, NKA Universitas Pécs): “Kedden nagyon fontos mérkőzésünk lesz a Vasas ellen, szeretnénk megszerezni az ötödik helyet, ezzel szépen lezárva a szezont. Teljes koncentrációval és akarással fogunk játszani, vissza akarunk vágni nekik a Magyar Kupa negyeddöntőben elszenvedett vereségért. Mind a lányokat, mind az edzőinket fűti a revans és ez kell, hogy adjon plusz energiákat. A Vasas most egy feljövő, jó szériában van, tele vannak önbizalommal, idegenben kétszer is megverték a TFSE-t. Egy percig sem szabad hagyni őket, hogy elhiggyék, győzelmi esélyeik vannak, minden szabad labdáért küzdenünk kell, és figyelni kell a kizárásokra is mert nagyon szépen mennek a támadólepattanóért. Nekünk kell kontrollálni a mérkőzés ritmusát, és teljes koncentrációval kell kosárlabdáznunk végig!”

Milos Pavlovic (vezetőedző, Vasas Akadémia): “A bajnokság utolsó párharcához érkeztünk egy elképesztő széria után, ahol TFSE-MTK ellen heroikus küzdelemben arattunk győzelmet. A Pécs lesz az ellenfelünk az 5. helyért, akik várhatóan extra motiváltak lesznek a Magyar Kupa után. Több játékos is fizikális problémákkal küzd, és a felkészülésre sem jutott idő. Eközben a Pécs két hete várja az ellenfelét, de nem szeretnénk ezeket kifogásként használni. Megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani! “

wbasket.hu

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!