Készen állsz a legkülönösebb élményekre?

2024.07.15.

Az emberek döntő többsége úgy vág neki a nyárnak, hogy eltökélt szándéka, hogy a legtöbbet hozza ki belőle: minél több helyre jusson el, minél több mindent próbáljon ki, minél finomabbakat egyen, minél több kulturális élményben legyen része.

 

No, meg persze titkon mindenki vágyik arra is, hogy szex terén is csurran-cseppen majd valami. Hogy nem mindig a megszokott pozíciók és forgatókönyvek elevenednek meg, hanem végre valami extra, valami nagyon vad és fülledt erotikus élményben lesz részük.

 

De mi van akkor, ha azt mondjuk, hogy ennek megvalósulásáért te magad felelsz, vagyis te fogsz tudni tenni azért, hogy valami olyan történjen, amilyen még soha. Ehhez hoztunk némi inspirációt a Goldengate szexshop elektroszexhez való kellékei képében, ezért feltétlenül érdemes lesz most velünk tartani.

 

Elektromos impulzus az ágyban?

 

Bár magával a BDSM fogalmával a legtöbb ember már teljesen tisztában van, vagy legalábbis úgy véli.

 

Mert valljuk be őszintén, hogy sokak számára a BDSM kimerül a szerepjátékokban, a kötözős szexben, a latexcucokban és a domináns szerepekben.

 

Pedig ennél több is rejlik a betűk mögött: az elektroszex az egyike azoknak, amik szinte kivétel nélkül mindig lemaradnak a felsorolásból, bár E betűt valóban nem tartalmaz a rövidítés.

 

Hogy mit is jelent ez pontosan?

 

Gyakorlatilag nem mást, mint hogy elektromos impulzusokat vezetünk be a különböző testrészekbe. Persze csak akkora erősséggel, hogy még gyönyört tudjon okozni.

 

Ebben olyan eszközök lehetnek a segítségünkre, mint az elektro vibrátor és dildó, elektro péniszgyűrű és péniszketrec, valamint a húgycsővibrátor és a húgycsőrúd.

 

Mindegyiket maximális óvatossággal kell kezelni, a két utóbbi pedig extrém higiéniai felkészültséget igényel.

 

A bevezetett elektromosság igazi extrém élvezetet nyújt, hiszen nem csupán a különböző idegvégződéseket stimulálja, de még sok esetben az izmokat is megmozgatja.

 

Ez most komoly?

 

Ennél komolyabb nem is lehetne!

 

Ez ugyanis a szexnek már olyan magas szintje, mondhatni szinte művészi formája, amelyet csak kevesen mernek bevállalni. Éppen ezért, mielőtt nagybevásárlást tartanál a Goldengate szexshop elektroszexre alkalmas játékszereiből és segédeszközeiből, mondd el a partnerednek, hogy mi került fel a nyári bakancslistádra.

 

Ha ő is nyitott a témára, akkor érdemes minél alaposabban átrágni, átbeszélni, hogy kinek mi fér bele, meddig lehet elmenni, sőt, már akár konkrét biztonsági jelszóban is megegyezhettek.

 

Persze erőltetni semmit sem szabad, ezért soha ne helyezz a társadra nyomást, mindenkinek önként és dalolva kell az áram alá vonulnia!

 

Végezetül arról se feledkezzetek meg, hogy az elektromos impulzusokat soha semmilyen körülmények között nem szabad sem a szív, sem az agy felé irányítani, és azonnal abba kell hagyni, amint valamelyik félnek kellemetlenné válik az aktus bármely része.


 

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!