Lovas Dániel, a pécsi belváros Mi Hazánkos jelöltje

2024.05.04.

Lovas Dániel vagyok, a 7. választókerület képviselőjelöltje. A többi pécsi Mi Hazánkos jelölthöz hasonlóan nem vagyok politikus. Végzettségem gépi forgácsoló. Jelenleg fizikai munkát végzek.

 

Pécsett születtem, itt nőttem fel, 10 éve a Belvárosban élek. A városrészt az ország egyik legszebb részének tartom a patináns történelmi épületek és közterületek miatt.

Meggyőződésem, hogy az elmúlt évtizedek fideszes és baloldali városvezetése csak a hatalmon rövidtávú érdekeit tartotta szem előtt. Emiatt a város lehetőségeit nem tudták kihasználni. Ezen csak a Mi Hazánk Mozgalom változtathat, harmadik útként a közgyűlésbe bekerülve.

Célom a közbiztonság javítasa a Belvárosban. Az önkormányzati lakások igazságos elosztása is fontos programpontom, valamint pártom a helyi vállalkozóknak is kedvezményes üzlethelyiséget biztosítana. A köztisztasági problémák a megoldásért kiáltanak, jó lenne, ha ezzel is foglalkozna az önkormányzat.

Szívesen fogadok minden javaslatot a pécsi polgároktól. A következő napokban ajánlásokat gyűjtünk, ami az induláshoz szükséges. Kérem, aki rendelkezik belvárosi lakcímmel és támogatna ajánlással, az írjon egy üzenetet.

Kérem, ha egyetértenek, szavazzanak Dr. Sándor Zoltán polgármesterjelöltre és a Mi Hazánk Mozgalom képviselőjelöltjeire, akik minden városrészben ott lesznek a szavazólapon!

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!