Milyen naptár való a személyiségéhez? Most megmutatjuk!

2024.04.30.

Kinek valók a naptárak? Valószínűleg mindenkinek, aki szereti nyomon követni a napjait és vannak tervei is az életben. Hiszen ez az a tárgy, amire aztán minden reggel ránézünk. Egy társ, aki emlékeztet a fontos eseményekre.

 


Megtalálhatjuk az igazit!


Ha rendszeresen használ tervezőt, akkor biztosan elgondolkodott már azon, hogy milyen jó lenne azt egyedivé tenni. A jó hír, hogy ezek az egyedi naptárak a myprintpix.hu oldalon is megtölthetők személyes pillanatokkal és kedves emlékekkel. Így mindig közel érezheti magához azokat az embereket és eseményeket, amelyek fontosak az Ön számára.

Amikor egyedi naptárt választ, számos lehetőség áll rendelkezésére. Több száz sablon, minta és variáció van, amivel tényleg tökéletes lehet a végeredmény. Így még a lakás belső teréhez is passzolni fog a kész mű.


Választhatunk például:


  • álló vagy fekvő típust,
  • évi 12 lapost,
  • asztali heti beosztásút,
  • 1 lapos éves naptárt,
  • klasszikus, családi vagy modern stílust,
  • esetleg XXL méretet (30 x 68 cm).


Minden csak attól függ, hogy milyen igényekkel rendelkezik és mire szeretné használni a naptárat. Nehéz döntés, amit többnyire mindenkinek egyedül kell meghoznia. Adunk most ehhez egy-két ötletet.


Milyen naptár illik hozzánk?


Ahogy különböző embereknek különböző preferenciáik vannak az életben, úgy eltérő szempontokkal rendelkezünk a naptárak tekintetében is. Most segítségképpen három különböző stílust említenék. Így talán mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt:

 

 

1. A családi stílus

Vidám és vicces, tele aranyos illusztrációkkal. Helyet ad a családi fotóknak és fontos eseményeknek. Ideális választás azoknak, akiknek gyermekei vagy unokái vannak. Így kiteheti a legszebb közös pillanatokat a falra. Ehhez az A3-es méretű falinaptárat ajánljuk!

2. A szervező stílus

A rendszerező naptár azoknak szól, akiknek rengeteg teendőjük van, és szeretnék jól szervezni az időbeosztásukat. Jellemzően praktikus elrendezésekkel és sok lappal rendelkeznek. Jó választás lehet azoknak, akik íróasztalon dolgoznak, hiszen ott tökéletesen mutat az elkészült végeredmény. Ide a heti bontású, asztali naptárakat javasoljuk!

3. Páros stílus

Ez a fajta tervező tele van gyönyörű képekkel, így igazi romantikus ajándék lehet belőle. Ideális választás olyan párok számára, akik szeretnék megünnepelni a kapcsolatukat és ezzel is emlékezni a közös élményekre. A XXL, vagy az A3-es méretű, falinaptárat ajánljuk.

 

Társ a mindennapokban


A naptár kiválasztása tehát egy személyes döntés, amit mindig az egyén igényei és az életmódja határoznak meg. Legyen szó családi életről, szervezett teendőkről vagy akár romantikus pillanatokról, mindenki számára létezik az igazi.


Bármelyik stílust választunk is, mindig emlékeztetni fog minket az élet legszebb pillanataira és a fontos eseményekre. Legyen szó ajándékozásról vagy saját magunk meglepéséről, az biztos, hogy hasznos társ lesz egész évben.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!