Színt vinnél a kapcsolatotokba? Itt a kitűnő alkalom!

2024.07.15.

Bármennyire is fájdalmas beismerni, a kapcsolatok elejére oly jellemző kezdeti fellángolás bizony az évek alatt megkopik és alábbhagy. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne szeretnék a páros tagjai egymást, csak már a felfedezés öröme távol, a megszokás pedig nagy úr. Könnyen eshetünk abba a hibába, hogy elfogadjuk azt, hogy ez az élet rendje, és amúgy sem lehet tenni ellene semmit.

 

Mert lehet! Csak meg kell találni hozzá a megfelelő utakat. Ha elég tökös vagy ahhoz, hogy magadra vállald az újító szerepét, akkor mindenképpen tarts velünk a mai cikkünkkel!

Kellenek az új élmények!

Talán nem árulunk el azzal semmilyen újdonságot, hogy néha bizony szükség van valami újra, valami merészre ahhoz, hogy a szexuális érdeklődés fennmaradjon a felek között. Ez jelenthet egy új pózt, egy új helyszínt vagy akár a Szexaruhaz.hu Szexshopból beszerzett péniszgyűrű használatát.

Igen, jól olvastad!

Jóllehet a péniszgyűrűt elsősorban a hosszabb és keményebb erekció érdekében szokás bevetni, azért akkor is bátran felhúzhatod, ha nincs probléma az őrmesterrel. Ez a játékszer ugyanis megannyi előnnyel jár:

- még keményebb lesz a hímvessződ

- még később ejakulálsz

Sőt, ha ügyesen válogatsz, akkor akár magadat, akár a partneredet extra élményekhez juttathatod. Ilyen többek között az anális résszel megtoldott gyűrű, amely a viselőnek okoz különleges pillanatokat, vagy a vibrációs változat, amely a hölgyeknek is nyújt nem kevés örömet.

Mégis mire figyelj a péniszgyűrű használata során?

Persze ne gondold azt, hogy csak egy egyszerű játékkal van dolgod, akad ugyanis jó néhány dolog, amire bizony nagyon oda kell figyelni.

Ilyen többek között a megfelelő méret kiválasztása, valamint arról sem árt meggyőződni, hogy van-e hozzá megfelelő bázisú síkosító. Enélkül ugyanis nem is szabad nekiállni, ugyanis hipergyorsan sérülés lehet a vége.

Végezetül egy intelem: bármennyire is érzed magad szuperhősnek a péniszgyűrűt viselve, nem szabad, hogy túl sokáig rajtad maradjon, mert könnyen balesethez vezethet.

Csak őszintén!

Azzal, hogy te megnyitod a sort, és kezdetnek beveted a péniszgyűrűt, annak egy nagyon fontos üzenete van: fontos számodra a kapcsolatotok, szeretnél és fogsz is tenni érte, és nyitott vagy ilyen különleges megoldásokra.

Ha ezzel elindítasz egy őszinte és mély diskurzust, fény derülhet egész sok rejtett vágyra, meg nem élt álomra. Sőt, ha párban böngészitek végig a Szexaruhaz.hu Szexshop teljes kínálatát, akkor akár még olyan új ötletekre is bukkanhattok, amelyekről eddig egyáltalán nem is tudtatok.

Már maga a beszélgetés is fel fog csigázni benneteket, majd a rendelés utáni rövid várakozási idő tűnik végtelen hosszúnak, ám amikor megérkezik a rendelésetek, érdemes lesz akár szabadságot is kivenni, hogy minél jobban kiélvezzétek az új játékszereiteket!

 


 

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!